V Concurs de Tuits contra la Violència de Gènere

lazo Com cada any, des de l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones i  amb motiu del dia 25 de novembreDia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones,  realitzem la V edició del Concurs de Tuits Contra la Violència de Gènere 2018, amb la  finalitat de  conscienciar i sensibilitzar tota la comunitat universitària davant aquest greu problema social.

PARTICIPACIÓ

Els tuits contra la violència de gènere consisteixen en missatges, lemes o expressions relacionats amb la lluita contra la violència de gènere enviats a través de la xarxa social Twitter, per enviar-nos el teu tuit posa l'etiqueta #UIB25N, i menció @OIO_IgualdadUIB, podràs guanyar una tauleta Lenovo Yoga Tab 3 Plus, 10.1" i si ets finalsita una polsera d’activitat, Fitbit Charge 2. 

El termini per publicar els tuits és del 5 al 18 de novembre (ambdós inclosos). Posteriorment el dia 20 de novembre publicarem el tuit guanyador i el finalistaLes persones premiades, hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina a l’adreça <oficina.igualtat@uib.es>, abans del 23 de novembre. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 23 de novembre a mans de Rector. 


25N
Consulta les Bases de Concurs