Ara Interessa

Som un servei aprovat per la Universitat de les Illes Balears (FOU núm.278 de 28 de febrer de 2007), que té com a missió recaptar, analitzar i difondre informació sistemàtica i periòdica sobre la situació del principi d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com proposar actuacions per la millora del mateix a tota la comunitat universitària.

Llistat de dones expertes en gènere i feminisme

Presentem un llistat de dones i professores de la UIB amb coneixements sobre gènere i feminisme que compartim amb Institut Balear de la Dona, mitjançant un conveni de col·laboració, amb l'objectiu de visibilitzar el treball que realitzen les dones a la nostra universitat.

 

cientifiqAnàlisi de gènere sobre l’estat de la recerca a la Universitat de les Illes Balears

Presentem aquest informe, complint així amb un dels objectius del I Pla d'igualtat, que es centra en la avaluació  de la igualtat de gènere en la recerca i la docència. 

 

Minifest del 8 de març de la CRUE

A més de la elaboració d'aquest manifest, la Crue Universitats Espanyoles s'ha sumat a una iniciativa de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya per promoure la igualtat de gènere en tot tipus d'esdeveniments i debats públics. Mitjançant la signatura d'un Protocol d'Intencions, les institucions involucrades es comprometen a augmentar la participació de dones en conferències, seminaris o activitats de comunicació.  Es tracta d'una iniciativa oberta a la qual s'aniran sumant més institucions. 

 


Talleres

Tallers de gènere als centres de secundària de les Illes Balears 

Tallers educatius per combatre els estereotips de gènere als centres de secundària de les Illes Balears.

 

Documents relacionats