Concurs de fotografia per la igualtat entre dones i homes

CONCURS FOTOGRAFIA

UN ENFOCAMENT CAP A LA IGUALTAT

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de Març, l’Oficina per a la igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UIB organitza un concurs de fotografia digital. Aquesta activitat s’inclou dins del I Pla d’igualtat de gènere de la Universitat.

Aquest concurs està dirigit a tota la comunitat universitària (PDI, PAS i alumnat) la participació esta oberta fins al 8 de Març, cada participant podrà realitzar fins a tres fotografies que haurà d'enviar a la següent adreça electrònica: actividades.oficinaigualdad@gmail.com, indicant el seu nom, edat, sexe, la seva relació amb la UIB i títol de les obres.
 
Per més informació consulteu les bases 
 

Dia 12 de març del 2015, El Jurat compost per, Esperanza Bosch Fiol Directora de l'oficina per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, Juanjo Alfonso Blanes, professor de fotografia del CEF i Virginia Ferreiro, membre de grup d'estudis de gènere de la UIB, han decidit que les fotografies premiades i finalistes són les següents:

1er Premi- Dexant de ser per poder ser / Dejando de ser para poder ser, de Luisa Gual  de Torrella Bannasar 

2on Premi - Cuestió de perspectiva, cuestió de gènere / Cuestión de perspectiva, cuestión de género de Leticia Sánchez Prieto

Finalista- Bajo la piel no existen diferencias de Lydia Sánchez Prieto

Finalista- Quan ignores les paraules aumenten els cops / Cuando ignoras las palabras aumentan los golpes de Antònia Torrandell Socias

Finalista- El pes de sempre / el peso de siempre de Lourdes Barros Garrido  

Enhorabona a totes!

 

Ahir, 23 de Març, va tindre lloc l'entrega de premis del Concurs de fotografia per la igualtat que vàrem organitzar des de l'OIO. Al Diari de la UIB teniu algunes de les fotografies de l'esdeveniment.

Galeria de fotos de  l'entrega de premis