Escoltar

Concurs de microrelats contra la violència masclista a la UIB

Concurs microrelatsAmb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la Universitat de les Illes Balears, a través de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, convoca la I Edició del Concurs de microrelats contra la violència masclista, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar tota la comunitat universitària davant aquest greu problema social, a més de promoure la creativitat literària.  
 
Els microrelats contra la violència masclista han de ser creacions relacionades amb la lluita contra la violència de gènere, amb una extensió màxima de 200 paraules (sense comptar el títol) i s’han de presentar en lletra Arial 12. La tria del gènere literari dependrà de cada participant. Els poden presentar tant en català com en castellà i s’admetran un màxim de dos microrelats per participant.
 
Les persones participants al concurs hauran d’enviar els microrelats a l’adreça electrònica <oficina.igualtat@uib.es>.
durant el termini per enviar els microrelats del 28 d’octubre al 20 de novembre (ambdós inclosos).
Els premis consisteixen en un Patinet elèctric, per la persona guanyadora del concurs i  per la finalista una Reloj inteligent
 
Per més informació consultau les BASES DEL CONCURS 
 

Resolució del concurs 

El Jurat de la I edició del Concurs de microrelats contra la violència masclista ha decidit que l'obra guanyadora i finalista siguen les següents:

 

Obra GuanyadoraKarma instantáneo, de Belén Martínez Gamero. 

Obté com a premi, un patinet elèctric Xiaomi.

Obra Finalista : Todo un caballero, de David Ordinas González.

Obté com a premi, un rellotge FitBit Versa 2. 

 
 
El lliurament de premis tindrà lloc el dia 2 de desembre a les 12h en Son Lledó
 
 
Des de la OIO volem agrair el seu esforç a la resta de participants, i constatar la qualitat de les obres enviades, pel que en un futur proposem la publicació de totes les obres.