II Concurs de Fotografia Digital per la Igualdad entre Dones i Homes 2016.

Enfocant la (Des)Igualtat

concurso

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el 8 de Març, l’Oficina per la igualtatd’Oportunitats entre Dones i Homes de la UIB organitza la segona edició del concurs de fotografia digital. Aquesta activitat s’inclou dins del I Pla d’igualtat de gènere de la Universitat.

El concurs està dirigit a tota la comunitat universitària (PDI, PAS i alumnat) la participació esta oberta des de el 15 de Febrer fins al 6 de Març, cada participant podrà realitzar fins a tres fotografies que haurà d'enviar a la següent adreça electrònica: oficina.igualtat@uib.es o actividades.oficinaigualdad@gmail.com, indicant el seu nom, edat, sexe, la seva relació amb la UIB i títol de les obres.
 
Per a més informació consulta les BASES 

Fotografies premiades: 

Dia 10 de març del 2016, El Jurat compost per, Esperanza Bosch Fiol, directora de l'oficina per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, Juanjo Alfonso Blanes, professor de fotografia del CEF i Virginia Ferreiro, membre de grup d'estudis de gènere de la UIB, han decidit que les fotografies premiades són les següents:

1er Premi: Presó Domèstica d'Antoni Costa, que es porta una càmera de vídeo Outdoor AEE MagiCam. A més la fotografia guanyadora podrà utilitzar-se , sense ànim de lucre, com a imatge en futures campanyes per la OIO.
2º Premi: Y tú què vols ser de major?, de Antònia Torrandell, que es porta un e-book
3er Premi: Género Ciego de Lorena Miralles, que es porta un lot de productes de la UIB. 
 

Acta de resolució

 

Fotografies del Lliurament de Premis 


Enhorabona a tots els guanyadors/es

Fotografies guanyadores i participants