Escoltar

III Concurs de Fotografia per a la Igualtat entre Dones i Homes

cartelAmb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UIB organitzem un concurs de fotografia digital. Amb aquest concurs pretenem que les persones participants mostrin a través de la fotografia la seva visió de les desigualtats, així com les fites aconseguides en igualtat de gènere. 

Dirigit a tota la comunitat universitària, el nou termini de presentació de les fotografies compren des del dia 1 de febrer fins al 2 de Març, màxim tres fotografies per participant i heu d'enviar les vostres fotogràfies a l'adreça oficina.igualtat@uib.es

 

Fotografies premiades

Dia 3 de març del 2017, El Jurat compost per, Juanjo Alfonso Blanes, professor de fotografia del CEF, Esperanza Bosch Fiol, directora de l'oficina per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i Salud Mantero Heredia, tècnica de l'oficina per a la igualtat entre dones i homes vàrem decidir que les fotografies premiades són les següents:

 

 

  • 1er Premi 'És com viure entre reixes' de María del Carmen Mañas Picó, guanyadora d'una Cámara digital GoPro HERO Session de 8 MP. A més la fotografia guanyadora podrà utilitzar-se, sense ànim de lucre, com a imatge de futures activitats de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes.
  • 2 on Premi: 'Tot el pes del món sobre el seus caps' de Rosabel Rodríguez Rodríguez, guanyadora d'un eReader Tagus Iris 2017 6'' E-ink Carta con luz frontal, 8 GB.
  • 3 er Premi: 'Deixa't veure, no et sentis invisible' de Joan Miquel Bea Palmer, guanyador d'un lot de productes de merchandising de la UIB.

Lliurament de premis 

El lliurament de premis es realitzarà el dia 13 de març a les 12 h al Saló d'acte del Guillem Cifre de Colonya, coincidint amb la taula rodona ' La igualtat de gènere a l'administració pública, accions i reptes de futur'.

 

Moltes gràcies a totes les persones participants pel seu esforç i interès, i enhorabona a tots els guanyadors.

 

 

Documents relacionats

Fotografies guanyadores i participants