Premis de TFM sobre igualtat i contra la violència sobre la dona de la Delegació del Govern

Oberta la convocatòria de Premis de treballs de final de màster sobre Igualtat i contra la violència sobre les dones de la Delegació del Govern a les Illes Balears.

La Delegació del Govern a Illes Balears té obert, fins dia 31 de gener de 2024, el termini d'inscripcions en la segona edició d'aquests premis.

Des de la Unitat de Coordinació Contra la Violència sobre la Dona de la Delegació del Govern a Illes Balears han traslladat que aquests premis tenen com a finalitat reconèixer els esforços i la recerca realitzada per les persones autores dels treballs de fi de màster (TFM) que han contribuït significativament a millorar el coneixement sobre la dimensió, conseqüències i característiques de la violència contra les dones, proporcionar mitjans per evitar aquesta violència, estudiar i visibilitzar les situacions d'igualtat o desigualtat entre dones i homes en totes les seves dimensions o presentar propostes o vies d'intervenció per avançar cap a la igualtat de gènere.

Els premis tenen dues modalitats:

  • Per als Màsters d'àrees de coneixement directament relacionades amb la temàtica.
  • Per als Màsters d'altres àrees de coneixement.

Qui pot participar-hi?
Poden presentar-s'hi els treballs de final de màster presentats durant els cursos acadèmics 2021-22 i 2022-23.

Termini de presentació
El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 de gener de 2024.

Com presentar la Sol·licitud:
Per a presentar la teva sol·licitud, segueix aquest enllaç:
formulari de presentació de sol·licituds.

Bases dels premis
Trobaràs les bases completes de la convocatòria en aquest enllaç.

Si tens dubtes o consultes, pots contactar la Unitat responsable de la Delegació del Govern a través del correu electrònic: unidades_violencia.mallorca@correo.gob.es