Llistat de dones expertes en gènere i feminisme

Des de l'OIO volem presentar un llistat de dones i professores de la UIB expertes en gènere i feminisme o que en les seves disciplines específiques apliquin la perspectiva de gènere, amb l'objectiu de visibilitzar el treball que realitzen. 
Aquest llistat sorgeix en el marc d'un Conveni de col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears, mitjançant l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes i l'Institut Balear de la Dona, amb qui compartim aquest llistat. 
 
Destacar que no és un llistat tancat i esperem poder anar ampliant-ho. Així, Si ets una dona o professora de la UIB amb competències i coneixements en gènere i feminisme i vols formar part d'aquest llistat, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: oficina.igualtat@uib.es
 

Psicologia 

Infermeria i Fisoteràpia 

Psicologia

Coordinadora i investigadora en projectes de recerca sobre violència contra les dones  (violència en la parella,  assetjament sexual, …)

Departament/Unitat on treballa: Professora titular d'universitat del Departament Psicologia i l’Àrea de coneixement Psicologia Bàsica.

Directora de l’Oficina per a la Igualtat entre dones i homes de la UIB.

mailesperanza.bosch@uib.es

Investigadora en projectes de recerca sobre violència contra les dones, coeducació i politiques d'igualtat.

Departament/Unitat on treballa: Professora contractada doctora del Departament Psicologia i de l’Àrea de coneixement Psicologia Social.

 mailcapilla.navarro@uib.es

  • Salud Mantero Heredia

Polítiques d'igualtat a l'àmbit universitàri

Departament/Unitat on treballa: Tècnica d'igualtat  de gènere de la Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes.

mailsalud.mantero@uib.es

Coordinadora i investigadora en projectes de recerca sobre violència contra les dones (violència en la parella, assetjament sexual, etc) i sobre Salut i Gènere.

Departament/Unitat on treballa: Catedràtica d'universitat del Departament Psicologia i l'Àrea de coneixement Psicologia Social.

mailvictoria.ferrer@uib.es

Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Gènere (Bretxa digital, ciber assetjament de gènere, etc).

Departament/Unitat on treballa:  Professora associada del Departament Psicologia i l’ Àrea de coneixement Psicologia Social.

mailvirginia.ferreiro@uib.es

Infermeria i Fisioteràpia

Especialitat clínica: Fisioteràpia de les disfuncions del sol pelvià i Fisiosexologia. Línea de Rercerca: Salut i sexualitat. Promoció de la Salut de les dones amb perspectiva de génere.

Departament/Unitat on treballa: Professora col.laboradora del Departament Infermeria i Fisioteràpia i l’Àrea de coneixement Fisioteràpia.

mailelisa.bosch@uib.es