Llistat de dones expertes en gènere i feminisme

Contenido en el idioma por defecto
Des de l'OIO volem presentar un llistat de dones i professores de la UIB expertes en gènere i feminisme o que en les seves disciplines específiques apliquin la perspectiva de gènere, amb l'objectiu de visibilitzar el treball que realitzen. 
Aquest llistat sorgeix en el marc d'un Conveni de col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears, mitjançant l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes i l'Institut Balear de la Dona, amb qui compartim aquest llistat. 
 
Destacar que no és un llistat tancat i esperem poder anar ampliant-ho. Així, Si ets una dona o professora de la UIB amb competències i coneixements en gènere i feminisme i vols formar part d'aquest llistat, posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: oficina.igualtat@uib.es
 
Contenido en el idioma por defecto

Filologia Anglesa

Experta en, les polítiques i poètiques del feminisme transnacional, així com l'obra visual d'escriptores i artistes irlandeses contemporànies, a més d'autores i artistes del món postcolonial anglófono i la seva diàspora.

Departament/Unitat on treballa: Professora contractada doctora de l'àrea d'Estudis Anglesosdel Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica.

mail aida.rosende@uib.es

Experta enDona i literatura (sobretot en llengua anglesa), literatura feminista i representacions literàries de la dona. Especialitat: representacions literàries del cos femení, de l'experiència femenina diaspórica i dels mites religiosos femenins, sobretot procedents del Cristianisme.

Departament/Unitat on treballa: Professora titular d'universitat de l’Àrea de Filologia Anglesa del Departament Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica. 

mailpbastida@uib.es

 Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica 

Les seves línies de recerca se centren en els estudis de gènere i la cibercultura, ciberfeminismos, dones escriptores de literatura fantàstica i de ciència ficció, així com la representació dels personatges femenins en la literatura i el cinema de ciència ficció.
 
Membre del del Grup de Recerca Cos i Textualitat (sobre representacions de la sexualitat i identitats de gènere).
Membre del Grup d'Estudis sobre el Fantàstic  (amb una línia de recerca sobre estudis de gènere) de la UAB.
Membre de l'Associació GENET (Xarxa d'Estudis de Gènere) del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC).
 
Departament/Unitat on treballa:  Professora Ajudant Doctora en el Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica.
 
mailteresa.lopez@uib.cat