Escoltar

Ara Interessa

Som un servei aprovat per la Universitat de les Illes Balears (FOU núm.278 de 28 de febrer de 2007), que té com a missió recaptar, analitzar i difondre informació sistemàtica i periòdica sobre la situació del principi d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com proposar actuacions per la millora del mateix a tota la comunitat universitària.

Avís amb motiu del convid-19


coronavirusDes de l'Oficina per a la Igualtat d'opotunitats entre Dones i Homes, volem informar-vos, que malgrat aquest període de suspensió temporal de l'activitat presencial i de confinament en el que ens trobem, amb motiu del COVID-19, la nostra activitat no presencial, segueix endavant.

Per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte a través d'aquests correus electrònics: mailoficina.igualtat@uib.cat o  mailtecnica.igualtat@uib.cat

 

CartellXerrada «La comunicació en clau feminista»

Per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, des de l'OIO, hem organitzat aquesta activitat que compta amb la participació de les periodistes Leire Giral i Carme Buades, totes dues, membres de la xarxa Comfem, per una comunicació feminista a les Balears. 

La xerrada tindrà lloc el dia 10 de març, de 17 a 19 horesa la sala d'actes de l’edifici Sa Riera, a Palma.

 

IV Jornada Jo també puc fer-ho 

Aquesta activitat consisteix en una jornada destinada a l’alumnat de secundària, per combatre els estereotips de gènere relacionats amb l’elecció de la carrera universitària. 

L’alumnat assistent tindrà l’oportunitat de conèixer de primera mà dones i homes que ocupen llocs en el món acadèmic i professional com a models de referència alternatius als que habitualment es visualitzen i, en última instància, permetrà promoure la paritat de sexes en els respectius àmbits professionals. 

Concurs de Microrelats contra la violència masclista a la UIB 

concurs microrelat Posem en marxa aquest concurs de microreats contra la violència masclista, amb finalitat de conscienciar i sensibilitzar tota la comunitat universitària davant aquest greu problema social, a més de promoure la creativitat literària.

Els microrelats han de ser creacions relacionades amb la lluita contra la violència de gènere, amb una extensió màxima de 200 paraules (sense comptar el títol). i s’han de presentar en lletra Arial 12 i poden ser tant en català com en castellà.

Resolució del concurs:Per veure les obres guanyadores aquí 

 El dia 2 de desembre a les 12h a Son Lledó tindrà lloc el lliurament de premis 

 

VII Diàgnostic de situació de gènere a la Universitat de les Illes Balears

Presentam una recopilació d’informació recollida i analitzada,  de tipus quantitatiu de diversos anys, de 2015 fins a 2019, sobre els tres col·lectius que formen la UIB, el personal docent i investigador, el personal d'administració i serveis, i l'alumnat, a més d'una petita anàlisi dels òrgans de govern i representació.

 

Taller Educatius per combatre els estereotips de gènere

Talleres

Comencem un nou curs, i oferim de nou els Tallers Educatius per combatre els estereotips de gènere, dirigit a centres de secundària de les Illes Balears. Per a més informació clica aquí.

Documents relacionats