IV Concurs de Tuits contra la Violència contra les Dones

CVGom cada any, des de l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones i amb motiu del dia 25 de novembreDia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones,  realitzem la IV edició del Concurs de Tuits Contra la Violència de Gènere 2017, amb la  finalitat de  conscienciar i sensibilitzar tota la comunitat universitària davant aquest greu problema social.

moviles

Els tuits contra la violència de gènere consisteixen en missatges, lemes o expressions relacionats amb la lluita contra la violència de gènere enviats a través de la xarxa social Twitter i l’extensió màxima dels quals és de 140 caràcters, per enviar-nos el teu tuit posa l'etiqueta #UIB25N, i menció @OIO_IgualdadUIB, podràs guanyar una tauleta  Samsung Galaxy Tab A (2016)- Tableta- Android 6.0 (Marshmallow)- 16 GB eMMC- 10’’ o un IPod shuffle. 

Consulta les bases

Tuits Guanyadors 

Reunits dia 20 de Novembre, el Jurat compost per: Esperanza Bosch Fiol, directora de l'oficina per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes (OIO), Enrique Urbano Ángel, Tècnic adjunt de l'OIO i per Salud Mantero Heredia, Tècnica de l'OIO, varen decidir que els tuits premiats són:

Tuit guanyador:  ¿Oyes? Nadie podrá callarte. Haz de tu palabra, tu fuerza y de tu acción, tu ejemplo contra la violencia de género

Tuit Finalista: Si necessites reafirmar la teva masculinitat amb violència... T'equivoques, el que necessites és feminisme. 

 

 
El lliurament de premis es va realitzar de la mà del Rector el dia 24 de novembre a les 12 h en un acte commemoratiu per les víctimes de la violència masclista.